name site

gerb ukr

Головна/Новини/19 сесія Талалаївської районної ради

19 сесія Талалаївської районної ради

  • Опубліковано в Новини

          19 сесію Талалаївської районної ради 7 скликання 20 грудня 2017 року, за присутності 16 депутатів, розпочав голова районної ради Юрій Дзюбан, повідомленням про те, що за результатами перших виборів до Талалаївської селищної ради (ОТГ), що відбулися 29 жовтня 2017 року, та згідно поданих заяв, 3 депутати райради Крисько О.Г., Лазоренко Л.Г. та Максимейко О.М. достроково припинили свої повноваження у зв’язку з обранням їх депутатами селищної ради.
Представник Талалаївської районної виборчої комісії Смаль К.І., представила присутнім замість вибулих, трьох обраних депутатів районної ради, двох за черговістю по списку Талалаївської районної організації Аграрної партії України – Гостру Олександру Олександрівну та Кононіченка Юрія Миколайовича, та одного за черговістю по виборчому списку Талалаївської місцевої організації Радикальної партії Олега Ляшка – Ремінець Ірину Миколаївну.
          Головуючий привітав новопредставлених депутатів та вручив їм посвідчення депутата районної ради, а також подякував за роботу депутатам, які перейшли до об’єднаної ОТГ та районній виборчій комісії.
          Порядок денний депутати затвердили із 23 питань, 22 з яких розглянули на першому засіданні 19 сесії, а питання «Про районний бюджет на 2018 рік» депутати вирішили розглядати на другому засіданні 19 сесії, після більш ретельного опрацювання.
          Розгляд питань порядку денного розпочався зі звіту голови районної ради Юрія Дзюбана про роботу ради за 2017 рік, слово мали і голови постійних комісій районної ради. Наступним звітував про свою роботу керівник Бахмацької місцевої прокуратури Федір Котченко. Після обговорень та запитань депутати прийняли звіти до відома.
          Юрій Дзюбан передав право головувати на сесії заступнику голови районної ради Станіславу Катрушенко.
          Найбільш обговорюваним на сесії було питання безоплатної передачі бюджетних установ, закладів та майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища району у комунальну власність селищної ради. головуючий двічі ставив питання на голосування, і, все таки, рішення про передачу громаді 21 об’єкта, прийняли.
          Наступною прийняли Програму соціально-економічного розвитку району на наступний рік та заслухали звіт про виконання такої Програми за 9 місяців поточного року, а також затвердили районні Програми організації харчування учнів; «Молодь Талалаївщини»; створення і використання матеріальних резервів для запобігання надзвичайних ситуацій і інші.
         За поданням Олега Василенка депутати підтримали рішення Чернігівської обласної ради про продовження мораторію на землю. Потім розглянули 13 заяв про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельних ділянок та прийняли рішення про затвердження документацій.
        Так як при розгляді питання про районний бюджет на наступний рік депутати не дійшли спільної думки, головуючий не закрив 19 сесію ради та призначив наступне засідання, попередньо, на 28 грудня цього року, або раніше.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://talrr.gov.ua/novyny/item/679-19-sesiia-talalaivskoi-raionnoi-rady#sigProId5d0f33a42f
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd