name site

gerb ukr

Головна/Новини/Урочисте засідання до Дня місцевого самоврядування

Урочисте засідання до Дня місцевого самоврядування

  • Опубліковано в Новини

       8 грудня поточного року голова Правління Талалаївської районної асоціації місцевих рад «Ради Талалаївщини» Юрій Дзюбан зібрав урочисті загальні збори членів Асоціації, присвячені Дню місцевого самоврядування.
        Крім членів Асоціації, селищного та сільських голів, почесними гостями на урочистостях були: голова районної державної адміністрації Анатолій Дупа, заступник голови районної ради Станіслав Катрушенко, керівник апарату райдержадміністрації Оксана Вебер, працівники виконкомів сільських рад району, виконавчий апарат районної ради.
        Голова районної ради Юрій Дзюбан, голова районної державної адміністрації Анатолій Дупа, привітали працівників місцевого самоврядування із професійним святом та побажали міцного здоров’я, розуміння і підтримки виборців, натхнення і наполегливості у справах розвитку громад.
      Юрій Дзюбан за дорученням голови обласної ради Ігоря Вдовенка, вручив Почесну грамоту обласної ради з нагрудним знаком, Тарану Івану Васильовичу (керуючому відділком СТОВ «Батьківщина») за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні.
        За вагомий особистий внесок у розвиток громад, за сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування Грамотами районної ради та районної державної адміністрації, нагороджено кращих працівників органів місцевого самоврядування.
        Почесною грамотою Талалаївської районної ради нагороджені:
- Плюта Людмила Миколаївна, секретар Болотницької сільської ради;
- Омеляненко Наталія Вікторівна, головний бухгалтер Української сільської ради;
- Острішко Наталія Миколаївна, секретар Староталалаївської сільської ради;
- Кобзиста Оксана Григорівна, спеціаліст-землевпорядник Староталалаївської сільської ради;
- Науменко Оксана Миколаївна, член виконкому Березівської сільської ради.
      Голова Правління Асоціації виразив Подяку за сумлінну працю Педьку М.А. та Сорочинській Л.І., недавнім сільським головам, а нині виконуючим обов’язки старост в об’єднаній громаді, та Покришці В.П. Староталалаївському сільському голові.

       Грамотою районної державної адміністрації нагороджені:
- Кузьменко Неля Валентинівна, головний бухгалтер Харківської сільської ради;
- Співак Надія Леонідівна, спеціаліст Чернецької сільської ради;
- Гавінська Олена Леонідівна, начальник загального відділу виконавчого апарату Талалаївської районної ради.
        Працівників місцевого самоврядування з професійним святом також привітав помічник-консультант народного депутата України Валерія Давиденка Микола Коновал. Він зачитав вітальну адресу від народного депутата та вручив Подяки:
- Марченку Ігорю Анатолійовичу, директору СТОВ агрофірма «Горизонт» за високий професіоналізм, значний вклад в розвиток соціальної інфраструктури в районі;
- Черняк Вірі Яківні, за багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм, значний вклад в розвиток самоврядування в районі;
- Михайлюк Тетяні Вікторівні, секретарю Талалаївської селищної ради за високий професіоналізм, сумлінну працю;
- Мань Тамілі Олексіївні, начальнику організаційного відділу Талалаївської районної ради за високий професіоналізм, сумлінну працю;
- Трояну Сергію Анатолійовичу, виконуючому обов’язки старости Корінецького старостинського округу за високий професіоналізм, сумлінну працю;
- Круподері Ганні Михайлівні, депутату Талалаївської районної ради за високий професіоналізм;
- Співак Надії Леонідівні, спеціалісту Чернецької сільської ради.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://talrr.gov.ua/novyny/item/662-urochyste-zasidannia-do-dnia-mistsevoho-samovriaduvannia#sigProId703090bf73
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd