name site

gerb ukr

Головна/Новини/З Днем місцевого самоврядування

З Днем місцевого самоврядування

  • Опубліковано в Новини
Рекомендовані З Днем місцевого самоврядування

Шановні колеги!

            Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування.
            Це свято нашої громади, громади кожного села, селища, кожного мешканця.
         Діяльність місцевих рад є відкритою, прозорою та спрямованою лише на одне – на задоволення життєвих потреб мешканців району. Нині на порядку денному ще багато проблем, визначальну роль у вирішенні яких відіграють саме органи місцевого самоврядування.
         Вірю в те, що працівники самоврядних органів залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу. І разом з усією громадою, депутатами, партійними та громадськими організаціями в мирі й злагоді підніматимуть потенціал краю на вищий рівень.
          Висловлюю вдячність депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного з нас бути почутим.
         Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.
            Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров'я, достатку й благополуччя.
            Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам сили та наснаги.

              З повагою

          Голова районної ради Ю.В.Дзюбан

DMC Firewall is a Joomla Security extension!