Logo
Версія для друку

18 сесія відбулась

       24 жовтня 2017 року відбулася чергова 18 сесія Талалаївської районної ради 7 скликання. Їй передували засідання постійних комісій районної ради з питань регламенту, законності та протидії корупції, та повторне зібрання комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності.

        У пленарному засіданні сесії взяли участь 17 із 26 депутатів, які розглянули 16 питань порядку денного.

      Як правило, розпочалася сесія з проектів рішень, які стосуються районного бюджету, представила їх начальник фінансового управління райдержадміністрації Валентина Горкавенко. Таким чином депутати затвердили звіт про виконання рай бюджету за 9 місяців поточного року та внесли зміни до районного бюджету 2017 року. Серед іншого, депутати виділили відділу освіти 205 тис.грн на оплату заробітної плати обслуговуючому персоналу загальноосвітніх шкіл, центральній районній лікарні 128 тис.грн. на придбання медикаментів та 180 тис.грн. на придбання службового житла для молодого лікаря.

      Далі було внесено зміни до ряду районних Програм, зокрема, розвитку цивільного захисту; наданню пільг хворим з хронічною нирковою недостатністю; фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень; розвитку футболу, а також внесено зміни до Статутів районного музею та школи мистецтв.

      Потім депутати делегували до членів госпітальної ради Прилуцького госпітального округу головного лікаря Центру ПМСД Шаленого О.Т. та в.о. головного лікаря ЦРЛ Михайлюка А.В. та затвердили Програму забезпечення діяльності виборчої комісії, розвитку фізичної культури і спорту, а потім Порядок та Положення про призначення керівників комунальних закладів району.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://talrr.gov.ua/novyny/item/615-18-sesiia-vidbulas?tmpl=component&print=1#sigProIda1cc1f4e12
© Талалаївська районна рада 2016-2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
Our website is protected by DMC Firewall!