name site

gerb ukr

Головна/Новини/До відома депутатів районної, селищної, сільських рад та працівників їх апаратів

До відома депутатів районної, селищної, сільських рад та працівників їх апаратів

  • Опубліковано в Новини

          Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відповідно до плану-графіка навчання кадрів на 2017 рік, затвердженого спільним розпорядженням голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради від 13 грудня 2016 року № 89, з 13 лютого ц.р. проводить постійно діючий семінар «Депутат місцевої ради: статус, повноваження, організація роботи» (за дистанційною формою навчання). До дистанційного навчання запрошуються депутати місцевих рад та працівників їх апаратів, виконкомів.

         Упродовж лютого – грудня ц.р. за вісьмома модулями з визначених тем слухачі зможуть опрацювати як теоретичний матеріал, так і отримати практичні знання, задати запитання викладачеві, пройти відповідне тестування за підсумками кожного модуля, і в кінцевому результаті отримати сертифікат про підвищення кваліфікації.

           Запрошуємо депутатів місцевих рад, працівників їх апаратів, виконкомів до реєстрації та проходження навчального курсу за адресою http://moodle.sivertraining.org.ua/. Також просимо Вашого сприяння щодо поширення цієї інформації серед депутатського корпусу рад та особистої участі депутатів у дистанційному навчанні. Роз'яснення щодо роботи програмного забезпечення та інших технічних питань додаються.

          Телефон для довідок: 676-052; 675-021. Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

           Контактна особа: Болотний Павло Володимирович – завідувач сектора інформаційно-комп’ютерного забезпечення Центру.

Порядок проведення дистанційного навчання

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!