name site

gerb ukr

Головна/Новини/До уваги депутатів районної ради!

До уваги депутатів районної ради!

  • Опубліковано в Новини
Рекомендовані До уваги депутатів районної ради!

     Звертаємо Вашу увагу на обов’язковість дотримання вимог розділу VІІ Закону України «Про запобігання корупції» та пунктів другого та третього статті 8 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», згідно з якими депутати районної ради в термін до 01 квітня подають шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції Декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий (2016 рік).

      Відповідно до рішення Національного агентства з питань запобігання корупції від 10.06.2016 № 3, Декларація заповнюється та подається особисто суб’єктом декларування на веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції через власний персональний електронний кабінет суб’єкта декларування у системі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, шляхом заповнення електронної форми. Паперова копія декларації не подається.

      Для роботи в системі Єдиного державного реєстру кожен декларант повинен мати особистий електронний цифровий підпис (ЕЦП). ЕЦП можна оформити в Акредитованому центрі сертифікації ключів Державного підприємства «Національні інформаційні системи» (Міністерства юстиції України), регіональна філія якого знаходиться в м.Чернігів, вул.Молодчого, 44, або в територіальних органах Державної фіскальної служби України.

      Для того, щоб оформити ЕЦП через сервіс Акредитованого центру сертифікації ключів, необхідно зайти на офіційний веб-сайт, де у розділі «Послуги та тарифи» розміщено повний алгоритм отримання таких послуг.

       Рішення Національного агентства з питань запобігання корупції 10 червня 2016 р.№ 3 затверджено Правила заповнення форми декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd