name site

gerb ukr

Головна/Новини/Відбулася звітна сесія

Відбулася звітна сесія

  • Опубліковано в Новини
Рекомендовані Відбулася звітна сесія

        29 листопада 2016 року відбулося пленарне засідання десятої сесії районної ради сьомого скликання, на якому звітував голова Юрій Дзюбан про діяльність районної ради та створених нею органів – Президії та постійних комісій, а також депутатів і виконавчого апарату ради.

        Не менш важливим і актуальним для району було питання прийняття Програми економічного і соціального розвитку району на наступний рік, внесення змін до районного бюджету на 2016 рік, прийняття Програми розвитку малого і середнього підприємництва району, Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності та інші.

         18 із 26 депутатів, які з’явилися на сесію розглянули 18 питань порядку денного сесії, з яких 16 прийняли як рішення сесії, а 2 питання (про призупинення діяльності Довгалівської ЗОШ та про затвердження техдокументації на земельну ділянку площею 15,2961 га на території Красноколядинської сільської ради) не підтримали.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://talrr.gov.ua/novyny/item/311-vidbulasia-zvitna-sesiia#sigProId18e84812e4
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd