name site

gerb ukr

Головна/Новини/За досвідом до Парафіївки

За досвідом до Парафіївки

  • Опубліковано в Новини

          10 листопада 2016 року відбулися загальні збори Талалаївської районної асоціації місцевих рад «Ради Талалаївщини», які складалися із пленарної та виїзної частин. На зборах Асоціації головував Юрій Дзюбан. Із 15 членів Асоціації присутніми були 13, крім того на збори були запрошені голова районної державної адміністрації Анатолій ДУПА, представники депутатського корпусу та апарату районної ради. На пленарній частині внесли зміни до Статуту Асоціації, обговорили питання організації заходів до святкування Дня місцевого самоврядування та фінансові питання.


          Виїзна частина включала в себе поїздку голів територіальних громад до Парафіївської об’єднаної територіальної громади. Метою візиту було переконатися та побачити на власні очі, як живеться після об’єднання селянам.


           Голова Парафіївської об’єднаної територіальної громади Валентина Карпенко зустріла делегацію гостинно, розповіла про шлях, яким громада йшла до об’єднання, проблеми, які довелося пройти, та перші позитивні результати та зрушення, відчутні для людей. Аби підкріпити слава діями, запросила гостей на об’єкти соціальної сфери, до яких громада взялася першочергово. Це відремонтований садочок «Сонечко», інший ДНЗ, який у процесі проведення ремонтних робіт та загальноосвітня школа селища Парафіївка.


            Валентина Федорівна людина завзята, дієва, з планами на майбутнє, тому і дала пораду Талалаївчанам не зволікати, а об’єднуватися.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
https://talrr.gov.ua/novyny/item/281-za-dosvidom-do-parafiivky#sigProIdf836805b55
DMC Firewall is a Joomla Security extension!