name site

gerb ukr

Головна/Новини/22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни

22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни

  • Опубліковано в Новини

          Недільний ранок 22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшов у життя мільйонів українців, коли німецька армія вторглася на територію СРСР/УРСР, став в Україні історичним днем глибокої скорботи.
         Кожен раз в цей День ми згадуємо. Згадуємо про тих, хто так і не повернувся з цієї війни. Про тих, хто кров’ю і потом відстоював нашу перемогу. Про тих, хто першим прийняв на себе цей страшний удар і про тих, чиї життя були покалічені й зруйновані іншими людьми.
         Ніхто не забутий! Ніщо не забуте! Так ми говоримо своїм дітям. Ми стали передавати це з покоління в покоління. Ми закріпили цю пам’ятну дату в наших серцях.
        22 червня 2016 року голова Талалаївської районної державної адміністрації Анатолій Дупа, заступник голови Талалаївської районної ради Станіслав Катрушенко, голова районної організації ветеранів Григорій Костенко та керівники установ і організацій району поклали квіти до Меморіалу Слави, вклонилися і віддали шану всім тим, хто в час воєнного лихоліття визволяли рідну землю від фашистських загарбників.

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd