name site

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 04 грудня 2020

Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 04 грудня 2020

Відбулася 35 сесія 7 скликання Талалаївської районної ради 04.12.2020 року

    4 грудня 2020 року у присутності 15 районних депутатів під головуванням голови районної ради Юрія Дзюбана проведено чергову 35 сесію районної ради сьомого скликання та прийнято відповідні рішення.
    Тридцять п’ята сесія районної ради в зв’язку із продовженням карантину проведена в режимі обмеженого доступу за участю депутатів районної ради із застосуванням індивідуальних засобів захисту.
   У сесії взяла участь голова районної державної адміністрації Маргарита Зубова.
    На сесії внесено зміни до рішення тридцятої сесії районної ради 7 скликання від 19 грудня 2019 року „Про районний бюджет на 2020 рік” та прийнято ряд рішень про передачу прав власності на комунальні підприємства та майно до Талалаївської селищної ради, а саме передачу адміністративних будівель та іншого майна комунальної власності. Також прийняте рішення про припинення діяльності Комунальної установи «Талалаївський районний центр по обслуговуванню закладів освіти та культури» Талалаївської районної ради Чернігівської області шляхом ліквідації. 

      По завершенню пленарного засідання, а також депутатської каденції, голова районної ради Юрій Дзюбан, заступник голови районної ради Станіслав Катрушенко та депутат - голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Сергій Коломайко подякували депутатам за плідну працю протягом всього скликання. Головний лікар КНП "Талалаївська ЦРЛ" Анатолій Михайлюк також подякував депутатському корпусу за всебічну підтримку медичної галузі району.


   

  • Опубліковано в Новини

Про припинення діяльності Комунальної установи «Талалаївський районний центр з обслуговування закладів освіти та культури » Талалаївської районної ради Чернігівської області шляхом ліквідації

gerb ukr

У К Р А Ї Н А
ТАЛАЛАЇВСЬКА РАЙОННА РАДА
Ч Е Р Н І Г І В С Ь К О Ї О Б Л А С Т І
(тридцять п’ята сесія сьомого скликання)

РІШЕННЯ

від 04 грудня 2020 року     № 05-35/VІІ
смт Талалаївка

Про припинення діяльності Комунальної
установи «Талалаївський районний центр з
обслуговування закладів освіти та культури »
Талалаївської районної ради Чернігівської
області шляхом ліквідації

Розглянувши клопотання Талалаївської РДА від 02.12.2020 року №01-04/1762, керуючись статтею 59 Господарського кодексу України, статтями 104, 105, 110-112 Цивільного кодексу України, статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб-підприємців», розділом 7 Статуту Комунальної установи «Талалаївський районний центр з обслуговування закладів освіти та культури» Талалаївської районної ради Чернігівської області, районна рада вирішила:

1. Припинити діяльність Комунальної установи «Талалаївський районний центр з обслуговування закладів освіти та культури» Талалаївської районної ради Чернігівської області, код ЄДРПОУ 42174752, що знаходиться за адресою: 17200, Україна, Чернігівська область, Талалаївський район, селище міського типу Талалаївка, вул. Центральна, 5.
2. Для здійснення дій з ліквідації юридичної особи - Комунальна установа «Талалаївський районний центр з обслуговування закладів освіти та культури» Талалаївської районної ради Чернігівської області утворити ліквідаційну комісію у складі згідно з додатком.
3. Встановити, що до ліквідаційної комісії з моменту внесення рішення до Єдиного Державного реєстру переходять повноваження щодо управління справами юридичної особи - Комунальної установи «Талалаївський районний центр з обслуговування закладів освіти та культури» Талалаївської районної ради Чернігівської області.
4. Встановити строк для заявлення кредиторами своїх вимог до Комунальної установи «Талалаївський районний центр з обслуговування закладів освіти та культури» Талалаївської районної ради Чернігівської області - два місяці з дати внесення рішення до Єдиного Державного реєстру. Опублікувати оголошення про ліквідацію юридичної особи в спеціалізованих друкованих засобах масової інформації. Вимоги кредиторів будуть прийматися за адресою: 17200, Чернігівська область, Талалаївський район, смт. Талалаївка, вул. Центральна, будинок 5.

5. Ліквідаційній комісії:

5.1. Протягом трьох робочих днів з дати набрання чинності рішення письмово повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію, для внесення до Єдиного Державного реєстру запису про прийняте рішення щодо припинення діяльності Комунальної установи «Талалаївський районний центр з обслуговування закладів освіти та культури» Талалаївської районної ради Чернігівської області шляхом ліквідації. Уповноважити голову ліквідаційної комісії Жученко Валентину Анатоліївну, код 2301510425, подати дане рішення державному реєстратору для внесення до Єдиного Державного реєстру.
5.2. Провести дії щодо припинення Комунальної установи «Талалаївський районний центр з обслуговування закладів освіти та культури» Талалаївської районної ради Чернігівської області, у порядку, передбаченому законодавством, в термін, що не перевищує двох місяців.
5.3. До моменту затвердження ліквідаційного балансу скласти та подати органам доходів і зборів, Пенсійного фонду України та фондів соціального страхування звітність за останній звітний період.
5.4. До завершення строку пред'явлення вимог кредиторів закрити рахунки, відкриті у фінансових установах, крім рахунка, який використовується для розрахунків з кредиторами під час ліквідації юридичної особи.
5.5. Після закінчення строку для пред'явлення вимог кредиторами скласти проміжний ліквідаційний баланс, що включає відомості про склад майна юридичної особи, перелік пред'явлених кредиторами вимог та результат їх розгляду.
5.6 Попередити працівників Комунальної установи «Талалаївський районний центр з обслуговування закладів освіти та культури» Талалаївської районної ради Чернігівської області про їх наступне вивільнення у зв’язку з ліквідацією підприємства та направити до Срібнянської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості інформацію про вивільнення працівників;
5.7. Відповідно до законодавства про працю здійснити звільнення працівників Комунальної установи «Талалаївський районний центр з обслуговування закладів освіти та культури» Талалаївської районної ради Чернігівської області з урахуванням встановлених прав та гарантій.
5.8. Документи, що підлягають обов'язковому зберіганню, передати в установленому законодавством порядку відповідним архівним установам.
5.9. Подати державному реєстратору документи, передбачені законом для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи в установлений законом строк.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, культури, соціально-економічного захисту та комунальної власності.

Голова районної ради        Ю.ДЗЮБАН

 

Додаток
до рішення районної ради
від 04.12.2020 року № 05-35/VІІ

СКЛАД
ліквідаційної комісії
Комунальної установи «Талалаївський районний центр з обслуговування закладів освіти та культури» Талалаївської районної ради Чернігівської області

Голова комісії:

Жученко Валентина Анатоліївна – директор Комунальної установи
«Талалаївський районний центр з
обслуговування закладів освіти та культури Талалаївської районної
ради Чернігівської області,
ідентифікаційний номер ХХХХХХХХХХ

Члени комісії:

Радченко Світлана Іванівна - бухгалтер Комунальної установи «Талалаївський районний центр з обслуговування закладів освіти та культури»
Талалаївської районної ради Чернігівської області ідентифікаційний номер ХХХХХХХХХХ

Прядка Тетяна Іванівна- бухгалтер Комунальної установи «Талалаївський районний центр з обслуговування закладів освіти та культури»
Талалаївської районної ради Чернігівської області ідентифікацій номер ХХХХХХХХХХ

Про передачу адмінбудинку та іншого майна на бухгалтерський облік селищної ради

gerb ukr

У К Р А Ї Н А
ТАЛАЛАЇВСЬКА РАЙОННА РАДА
Ч Е Р Н І Г І В С Ь К О Ї О Б Л А С Т І
(тридцять п’ята сесія сьомого скликання)

РІШЕННЯ

від 04 грудня 2020 року      № 04-35/VІІ
смт Талалаївка

Про передачу адмінбудинку та іншого
майна на бухгалтерський облік селищної ради

Розглянувши клопотання Талалаївської РДА від 02.12. 2020 року № 01-04/1766 та рішення 32 сесії Талалаївської селищної ради 7 скликання від 12.11.2020 року «Про прийняття рухомого, нерухомого майна та корпоративних прав до комунальної власності Талалаївської селищної ради, враховуючи рішення 24 сесії Талалаївської районної ради 6 скликання від 11.04.2014 року «Про затвердження Переліків об’єктів та майна спільної власності територіальних громад сіл та селища Талалаївського району в новій редакції», керуючись ч.5 ст.16, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою упорядкування процесу приймання–передачі комунального майна, районна рада вирішила:
1. Комунальній установі «Талалаївський районний центр по обслуговуванню закладів освіти та культури» Талалаївської районної ради Чернігівської області передати безоплатно з бухгалтерського обліку комунальної установи на бухгалтерський облік Талалаївської селищної ради адміністративний будинок за адресою вул.Центральна,5 смт Талалаївка та інше майно, що належить до спільної власності територіальних громад сіл та селища Талалаївського району і знаходилось в оперативному управлінні КУ «РЦОЗОК» ТРР ЧО.
2.Талалаївській селищній раді створити комісію по прийому-передачі вказаних об’єктів.
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності.

Голова районної ради      Ю.В.Дзюбан

Про передачу адмінбудинку та іншого майна на бухгалтерський облік селищної ради

gerb ukr

У К Р А Ї Н А
ТАЛАЛАЇВСЬКА РАЙОННА РАДА
Ч Е Р Н І Г І В С Ь К О Ї О Б Л А С Т І
(тридцять п’ята сесія сьомого скликання)

РІШЕННЯ

від 04 грудня 2020 року       № 03-35/VІІ
смт Талалаївка

Про передачу адмінбудинку та іншого
майна на бухгалтерський облік селищної ради

      Розглянувши рішення 32 сесії Талалаївської селищної ради 7 скликання від 12.11.2020 року «Про прийняття рухомого, нерухомого майна та корпоративних прав до комунальної власності Талалаївської селищної ради, враховуючи рішення 24 сесії Талалаївської районної ради 6 скликання від 11.04.2014 року «Про затвердження Переліків об’єктів та майна спільної власності територіальних громад сіл та селища Талалаївського району в новій редакції», керуючись ч.5 ст.16, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою упорядкування процесу приймання–передачі комунального майна, районна рада вирішила:
1. Талаївській районній раді передати безоплатно з бухгалтерського обліку районної ради на бухгалтерський облік Талалаївської селищної ради адміністративний будинок за адресою вул.Центральна,3 смт Талалаївка та інше майно, що належить до спільної власності територіальних громад сіл та селища Талалаївського району і знаходилось в оперативному управлінні РДА.
2.  Талаївській районній раді передати безоплатно з бухгалтерського обліку районної ради на бухгалтерський облік Талалаївської селищної ради котельну, 2 насоси, 3-фазний лічильник та геральдичні символи, інші основні засоби та необоротні активи.
3.  Талалаївській селищній раді створити комісію по прийому-передачі вказаних об’єктів.
4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності.

Голова районної ради      Ю.В.Дзюбан

Про передачу адмінбудинку та іншого майна на бухгалтерський облік районної ради

gerb ukr

У К Р А Ї Н А
ТАЛАЛАЇВСЬКА РАЙОННА РАДА
Ч Е Р Н І Г І В С Ь К О Ї О Б Л А С Т І
(тридцять п’ята сесія сьомого скликання)

РІШЕННЯ

від 04 грудня 2020 року       № 02-35/VІІ
смт Талалаївка

Про передачу адмінбудинку та іншого
майна на бухгалтерський облік районної ради

       Розглянувши клопотання Талалаївської районної адміністрації від 30.11.2020 року № 01-04/1737, враховуючи рішення 24 сесії Талалаївської районної ради 6 скликання від 11.04.2014 року «Про затвердження Переліків об’єктів та майна спільної власності територіальних громад сіл та селища Талалаївського району в новій редакції», керуючись ч.5 ст.16, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою упорядкування процесу приймання–передачі комунального майна, районна рада вирішила:

1. Талаївській районній державній адміністрації передати безоплатно з бухгалтерського обліку РДА на бухгалтерський облік Талалаївської районної ради адміністративний будинок за адресою вул.Центральна,3 смт Талалаївка та інше майно, що належить до спільної власності територіальних громад сіл та селища Талалаївського району і знаходиться в оперативному управлінні РДА.
2.Талалаївській районній раді створити комісію по прийому-передачі вказаних об’єктів.
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності.

Голова районної ради        Ю.В.Дзюбан

П Р О Т О К О Л тридцять п’ятої сесії Талалаївської районної ради сьомого скликання 04 грудня 2020 року

П Р О Т О К О Л
тридцять п’ятої сесії
Талалаївської районної ради сьомого скликання
04 грудня 2020 року
смт. Талалаївка


Пленарне засідання 35 сесії районної ради відбулося 04 грудня 2020 року в залі засідань районної ради.
В районній раді встановлено 26 депутатських мандатів.
На пленарне засідання сесії з’явилися 15 депутатів – список додається. Сесія є правомочною.
Тридцять п’ята сесія районної ради у зв’язку із продовженням карантину проведена в режимі обмеженого доступу за участю депутатів районної ради та окремо визначених відповідальних посадових осіб із застосуванням індивідуальних засобів захисту.
У роботі сесії взяли участь:
- голова районної ради Дзюбан Ю.В.,
- голова райдержадміністрації Зубова М.В.,
- заступник голови районної ради Катрушенко С.В.;
- заступник голови райдержадміністрації Шевченко Л.М.;
- заступник голови Талалаївської селищної ради Борсук Б.М.,
- депутат Чернігівської обласної ради Лукаш В.Г.
- апарат районної ради.
Головував на сесії голова райради Юрій Дзюбан.
Депутати обрали секретаріат для ведення стенограми та лічильну групу.
Секретаріат у складі депутатів: Лукаш В.В., Панасенко П.М.
Лічильна група у складі депутатів: Кононіченко Ю.М., Бовкун Ю.В.

Порядок денний 35 сесії районної ради 7 скликання:
1. Про внесення змін до рішення тридцятої сесії районної ради 7 скликання від 19 грудня 2019 року „Про районний бюджет на 2020рік”.
2. Про передачу адмінбудинку та іншого майна на бухгалтерський облік районної ради.
3. Про передачу адмінбудинку (вул..Центральна,3) та іншого майна на бухгалтерський облік селищної ради.
4. Про передачу адмінбудинку (вул..Центральна,5) та іншого майна на бухгалтерський облік селищної ради.
5. Про припинення діяльності Комунальної установи «Талалаївський районний центр по обслуговуванню закладів освіти та культури» Талалаївської районної ради Чернігівської області шляхом ліквідації . Часовий регламент роботи 35 сесії районної ради 7 скликання затвердили:
Для інформації по питаннях до 10 хвилин;
Для виступів до 5 хвилин кожному виступаючому;
Для запитань, довідок, пропозицій, зауважень до 3 хвилин.
Роботу сесії провести у відповідності з Регламентом районної ради.
Депутати одноголосно підтримали голову районної ради.

1.СЛУХАЛИ:
Про внесення змін до рішення тридцятої сесії районної ради 7 скликання від 19 грудня 2019 року «Про районний бюджет на 2020 рік».
ВИСТУПИЛА: з доповіддю заступник начальника фінансового відділу райдержадміністрації Тетяна Крисько – текст додається.
ВИРІШИЛИ: Переходити до голосування. Лічильна група оголосила результати поіменного голосування: «за»-14, «проти»-0, «утрималися»-0. Результати поіменного голосування додаються.
2.СЛУХАЛИ:
Про передачу адмінбудинку та іншого майна на бухгалтерський облік районної ради.
ВИРІШИЛИ: Переходити до голосування. Лічильна група оголосила результати поіменного голосування: «за»-14, «проти»-0, «утрималися»-0. Результати поіменного голосування додаються.
3.СЛУХАЛИ:
Про передачу адмінбудинку (вул..Центральна,3) та іншого майна на бухгалтерський облік селищної ради.
ВИРІШИЛИ: Переходити до голосування. Лічильна група оголосила результати поіменного голосування: «за»-15, «проти»-0, «утрималися»-0. Результати поіменного голосування додаються.
4.СЛУХАЛИ:
Про передачу адмінбудинку (вул..Центральна,5) та іншого майна на бухгалтерський облік селищної ради.
ВИРІШИЛИ: Переходити до голосування. Лічильна група оголосила результати поіменного голосування: «за»-15, «проти»-0, «утрималися»-0. Результати поіменного голосування додаються.
5.СЛУХАЛИ:
Про припинення діяльності Комунальної установи «Талалаївський районний центр по обслуговуванню закладів освіти та культури» Талалаївської районної ради Чернігівської області шляхом ліквідації .
ВИРІШИЛИ: Переходити до голосування. Лічильна група оголосила результати поіменного голосування: «за»-15, «проти»-0, «утрималися»-0. Результати поіменного голосування додаються.

    Головуючий подякував депутатам сьомого скликання за плідну роботу протягом всієї каденції, привітав усіх із прийдешнім святом Днем місцевого самоврядування, а також повідомив про необхідність подання декларацій у двадцятиденний термін після складання депутатських повноважень та по завершенню року.
На закінчення зі словами подяки депутатському корпусу районної ради виступив голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Сергій Коломайко, а також головний лікар КНП «Талалаївська центральна районна лікарня» Анатолій Михайлюк.

На цьому 35 сесія районної ради завершилася.
Рішення, стенограма та відомості поіменного голосування 35 сесії районної ради додаються.

Голова районної ради         Ю.В.Дзюбан

Підписатися на цей канал RSS
Our website is protected by DMC Firewall!