name site

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 02 листопада 2020

Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 02 листопада 2020

Трьох поліцейських, яких СБУ затримала на хабарі, засуджено до 5 років ув’язнення


    Трьох поліцейських Прилуцького відділу поліції, яких Служба безпеки України викрила на одержанні неправомірної вигоди, засуджено до 5 років позбавлення волі.
   Встановлено, що зловмисники налагодили схему отримання неправомірної вигоди з власників автомобілів, які скоїли адміністративні правопорушення, погрожуючи їм вилученням транспортних засобів та документів.
   У січні 2018 року правоохоронці затримали поліцейських у службовому автомобілі під час отримання п’яти тисяч гривень хабара від одного з водіїв за непритягнення його до відповідальності через порушення правил дорожнього руху та повернення свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.
   Відповідно до вироку Срібнянського районного суду поліцейських визнано винними у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Фігурантам призначено покарання у виглядів 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна, позбавленням спеціальних звань та позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах терміном на два роки.

  • Опубліковано в Новини
Підписатися на цей канал RSS
Our website is protected by DMC Firewall!