name site

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Анонси/Декларуємо за 2019 рік! До уваги суб’єктів декларування, депутатів, присяжних!

Декларуємо за 2019 рік! До уваги суб’єктів декларування, депутатів, присяжних!

  • Опубліковано в Анонси

   Талалаївська районна рада нагадує, що статтями 3 та 45 Закону України «Про запобігання корупції» встановлено, що депутати місцевих рад (районної, селищної та сільських) зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (nazk.gov.ua) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий (2019) рік за формою, що визначається Національним агентством.

   Електронні декларації про доходи також повинні подати присяжні Талалаївського районного суду Чернігівської області згідно списків затверджених рішеннями 10 сесії сьомого скликання Талалаївської районної ради від 29.11.2016 року №14-10/VII , та 28 сесії сьомого скликання Талалаївської районної ради від 24.09.2019 року №03-28/VII . (Присяжні під час виконання своїх обов’язків в суді, тобто, під час залучення до розгляду конкретної справи, стають суб’єктами, на яких поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції»).

Список присяжних

Список присяжних 2

З роз'ясненyями та рекомендаціями для суб’єктів декларування можна ознайомитись в розділі "Декларування" на сайті НАЗК за посиланням:

https://nazk.gov.ua

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!