name site

gerb ukr

Головна/Новини/Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 19 листопада 2020

Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 19 листопада 2020

Посадовця виправної колонії на Чернігівщині СБУ викрила на одержанні хабарів від засуджених

    Служба безпеки України викрила заступника начальника однієї з виправних колоній у Чернігівській області на систематичному отриманні хабарів.
За попередніми даними досудового розслідування, посадовець запровадив механізм одержання неправомірної вигоди від засуджених. За різні суми він «пропонував» ув’язненим сприяння у пом’якшенні умов перебування у пенітенціарній установі.
С    півробітники СБУ задокументували факт вимагання грошей з одного із засуджених за його переведення до іншого виправного закладу з більш послабленим режимом.
Правоохоронці затримали посадовця під час передачі частини хабара. Раніше співробітники СБУ зафіксували одержання фігурантом ще однієї суми неправомірної вигоди.
    Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання судом міри запобіжного заходу. У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправної діяльності.
    Заходи із викриття зловмисника проводились спільно зі слідчими Державного бюро розслідувань під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області

  • Опубліковано в Новини
Підписатися на цей канал RSS
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd