Logo
Версія для друку

13 сесія районної ради відбулася

         Відбулася тринадцята сесія Талалаївської районної ради сьомого скликання, на яку 24 травня з’явилися 20 із 26 депутатів районної ради. Провів засідання голова ради Юрій Дзюбан. У засіданні взяли участь голова районної державної адміністрації Анатолій Дупа, керівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, представники громадських організацій та засобів масової інформації.

        Депутати затвердили часовий регламент сесії та порядок денний, включивши до нього додаткові питання, а потім перейшли до обговорення і прийняття рішень.

        Традиційно першими розглядалися бюджетні питання, які представила на розгляд народних обранців начальник фінансового управління райдержадміністрації Валентина Горкавенко. В результаті було схвалено звіт про виконання районного бюджету за І квартал поточного року та внесено доповнення до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2017 рік» щодо збільшення кошторисних призначень на співфінансування об’єктів будівництва: охороні здоров"я – 166,7 тис.грн, відділу освіти – 31,4 тис.грн.

       Наступним депутати прийняли рішення про створення Талалаївського освітнього округу, опорної Талалаївської школи та її Староталалаївського округу.

      Далі ішов блок кадрових питань, зокрема стосовно посади головного лікаря комунального закладу «Талалаївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», з якої звільнено Василя Дем’яненка та призначено Олексія Шаленого. А потім за ініціативою голови адміністрації Анатолія Дупи депутати внесли до порядку денного та проголосували за звільнення з посади головного лікаря Талалаївської центральної районної лікарні Алли Комлик.

      Потім депутати проголосували за взяття до відома інформації про виконання кількох районних програм, внесли зміни до деяких діючих програм та розглянули ряд питань комунального характеру.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
http://talrr.gov.ua/novyny/item/509-13-sesiia-raionnoi-rady-vidbulasia?tmpl=component&print=1#sigProIdeea0a8868d
© Талалаївська районна рада 2016-2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
DMC Firewall is a Joomla Security extension!