name site

gerb ukr

Головна/Новини/Відбулась 8 (позачергова) сесія Талалаївської районної ради 7 скликання

Відбулась 8 (позачергова) сесія Талалаївської районної ради 7 скликання

  • Опубліковано в Новини

          15 липня 2016 року відбулася 8 (позачергова) сесія Талалаївської районної ради 7 скликання. Участь у сесії прийняли 21 із 26 депутатів районної ради, присутніми були: депутат обласної ради Г.Тригубченко, запрошені та гості, а також журналісти інтернет-телебачення Чеline.

            Порядок денний сесії складався з 8 питань:

1. Про депутатський запит Матвієнка В.І. (стосовно Красноколядинського ДНЗ).
2. Про внесення змін до рішення 3 (позачергової) сесії районної ради 7 скликання від 23 грудня 2015 року „Про районний бюджет на 2016 рік”.
3. Про призначення головного лікаря комунального закладу «Талалаївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».
4. Про внесення змін до Статуту комунального закладу «Талалаївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».
5. Про внесення змін до рішення 7 сесії районної ради 7 скликання від 16.06.2016 року №4-7/VІІ «Про перейменування загальноосвітніх навчальних закладів району».
6. Про затвердження списку присяжних Талалаївського районного суду.
7. Про депутатський запит Василенка О.П., Киричка В.А., Лукаша В.Г.
8. Про депутатський запит Матвієнка В.І.

            Найбільш обговорюваними на сесії були:
- депутатський запит Матвієнка В.І. про вирішення питання щодо функціонування Красноколядинського дошкільного навчального закладу, підняте не тільки самим депутатом але і батьками вихованців ДНЗ, депутати підтримали даний запит та направили його на розгляд до райдержадміністрації;
- про внесення змін до рішення «Про районний бюджет на 2016 рік», якими депутати надали згоду на виділення коштів для виплати заробітної плати працівникам освітньої та медичної галузей, фінансування програми розвитку футболу на придбання футбольної форми та інвентаря, ЦДТЮТ на придбання комп’ютерної техніки та стільців, Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ст. для виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію системи опалення та для заміни умивальників та питних фонтанчиків, на співфінансування встановлення у селищі дитячого містечка.

             Решту питань порядку денного депутати підтримали одноголосно або більшістю голосів.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
http://talrr.gov.ua/novyny/item/196-vidbulas-8-pozacherhova-sesiia-talalaivskoi-raionnoi-rady-7-sklykannia#sigProIdfeea2dfe7d
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd