Logo
Версія для друку

Відбулася 35 сесія 7 скликання Талалаївської районної ради 04.12.2020 року

    4 грудня 2020 року у присутності 15 районних депутатів під головуванням голови районної ради Юрія Дзюбана проведено чергову 35 сесію районної ради сьомого скликання та прийнято відповідні рішення.
    Тридцять п’ята сесія районної ради в зв’язку із продовженням карантину проведена в режимі обмеженого доступу за участю депутатів районної ради із застосуванням індивідуальних засобів захисту.
   У сесії взяла участь голова районної державної адміністрації Маргарита Зубова.
    На сесії внесено зміни до рішення тридцятої сесії районної ради 7 скликання від 19 грудня 2019 року „Про районний бюджет на 2020 рік” та прийнято ряд рішень про передачу прав власності на комунальні підприємства та майно до Талалаївської селищної ради, а саме передачу адміністративних будівель та іншого майна комунальної власності. Також прийняте рішення про припинення діяльності Комунальної установи «Талалаївський районний центр по обслуговуванню закладів освіти та культури» Талалаївської районної ради Чернігівської області шляхом ліквідації. 

      По завершенню пленарного засідання, а також депутатської каденції, голова районної ради Юрій Дзюбан, заступник голови районної ради Станіслав Катрушенко та депутат - голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Сергій Коломайко подякували депутатам за плідну працю протягом всього скликання. Головний лікар КНП "Талалаївська ЦРЛ" Анатолій Михайлюк також подякував депутатському корпусу за всебічну підтримку медичної галузі району.


   

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
http://talrr.gov.ua/novyny/item/1448-vidbulasia-35-sesiia-7-sklykannia-talalaivskoi-raionnoi-rady-04122020-roku?tmpl=component&print=1#sigProId8a28a7138f
© Талалаївська районна рада 2016-2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
Our website is protected by DMC Firewall!