name site

gerb ukr

Головна/Новини/На Чернігівщині СБУ викрила порушення екологічних норм під час утилізації промислових відходів

На Чернігівщині СБУ викрила порушення екологічних норм під час утилізації промислових відходів

  • Опубліковано в Новини

Служба безпеки України викрила схему незаконної утилізації шкідливих відходів промислового виробництва на території однієї з окремих територіальних громад Чернігівськоїобласті.
За попередніми даними, представники підприємства, яке виробляє картонну і паперову продукцію, налагодили механізм нелегального вивозу відходів для ухилення від фінансових витрат на їхбезпечну переробку. Для цього вони уклалифіктивні договори з комерційними структурами на транспортування і утилізацію відпрацьованих промислових матеріалів.
Встановлено, що фігуранти вивозили виробничі відходи на територію селища однієї з окремих територіальних громад регіону.
Під час слідчих дій правоохоронці виявили несанкціоноване звалище, на якому знаходилось майже 500 тонн відходів підприємства.
У межах кримінального провадження за ст. 236 (порушення правил екологічної безпеки) Кримінального кодексу України триває слідство для встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності винних осіб. Також вживаються заходи щодо зобов’язання представників підприємства провести безпечну утилізацію виявлених відходів.
Наразі здоров’ю громадян нічого не загрожує.
Викриття протиправної діяльності проводилося спільно з Національноюполіцією.

Прес-групаУправління СБ України
в Чернігівськійобласті

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
http://talrr.gov.ua/novyny/item/1414-na-chernihivshchyni-sbu-vykryla-porushennia-ekolohichnykh-norm-pid-chas-utylizatsii-promyslovykh-vidkhodiv#sigProIdef48cdf647
Our website is protected by DMC Firewall!