name site

gerb ukr

Головна/Новини/Правоохоронці викрили групу наркоділків, які налагодили вирощування та збут канабісу

Правоохоронці викрили групу наркоділків, які налагодили вирощування та збут канабісу

  • Опубліковано в Новини

    Співробітники Прилуцького міжрайвідділу СБУ у взаємодії з поліцією викрили та блокувала діяльність групи осіб, які налагодили вирощування нарковмісної коноплі та її подальшої обробки і реалізації.
    Правоохоронці встановили, що мешканець Прилуцького району облаштував на присадибній ділянці плантацію, яку засаджував насінням марихуани. Зібраний «врожай» ділок обробляв та у подальшому розповсюджував через спільників на території регіону та за його межами.
     Під час санкціонованих слідчих дій за місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили близько 2 кілограмів сухої коноплі, партію готової до реалізації марихуани та пакетики з амфетаміном. Крім того з ділянки було вилучено та знищено понад 55 рослин коноплі. Також у фігуранта провадження виявлено два детонатори до 120 мм мінометного снаряду.
     Вилучені наркотичні речовини та інші предмети направлено на експертизу.
У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) ч.2 ст. 309 та ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії.
     Наразі вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозри у скоєнні злочинів та обрання міри запобіжного заходу.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!