Logo
Версія для друку

Відбулася 32 сесія 7 скликання Талалаївської районної ради

   11 червня 2020 року у присутності 19 районних депутатів під головуванням голови районної ради Юрія Дзюбана проведено чергову 32 сесію районної ради сьомого скликання та прийнято відповідні рішення.
   Тридцять друга сесія районної ради в зв’язку із продовженням карантину проведена в режимі обмеженого доступу за участю депутатів районної ради та окремо визначених відповідальних посадових осіб із застосуванням індивідуальних засобів захисту.
   У сесії взяли участь голова райдержадміністрації Маргарита Зубова, заступник голови райдержадміністрації Лариса Шевченко, селищний голова Юрій Величко, керівники окремих установ та організацій району, представник районної газети «Трибуна хлібороба».
   На сесії внесені зміни до рішення тридцятої сесії районної ради 7 скликання від 19 грудня 2019 року „Про районний бюджет на 2020 рік”, заслухано звіти керівництва місцевої прокуратури та відділення поліції, прийнято деякі рішення стосовно руху комунального майна та управління комунальними установами.
   В обговоренні питань порядку денного активну участь приймали депутати Олег Василенко, Сергій Коломайко, Володимир Киричок, Володимир Лукаш.

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
http://talrr.gov.ua/novyny/item/1351-vidbulasia-32-sesiia-7-sklykannia-talalaivskoi-raionnoi-rady?tmpl=component&print=1#sigProId30c6eeabab
© Талалаївська районна рада 2016-2020. Всі права захищено.
Розроблено: maxpro.company
DMC Firewall is a Joomla Security extension!