name site

gerb ukr

Головна/Новини/Попереджено нелегальне вивезення до Росії комплектуючих до радіолокаційних станцій

Попереджено нелегальне вивезення до Росії комплектуючих до радіолокаційних станцій

  • Опубліковано в Новини

      Незаконне переправлення до Росії комплектуючих до військових радіолокаційних станцій попередилиспівробітники Служби безпеки України у взаємодії з прикордонникамиЧернігівськогоприкордонного загону.

     Товари подвійного використання, що підлягають державному експортному контролю, вилучено на міжнародному пункті пропуску «Сеньківка».
За попередньою інформацією, виявлені предмети є комплектуючими, які призначені для використання у військовій радіолокаційній техніці.
За даним фактом слідчими СБУ розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 333 (порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю) Кримінального кодексу України.
Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області

 

Галерея зображень

Перегляд вбудованої галереї встановлений і включений на вашому сайті. Будь ласка, виключіть його в першу чергу, для того, щоб мати можливість використовувати більш просунутий Simple Image Gallery Pro.:
http://talrr.gov.ua/novyny/item/1270-poperedzheno-nelehalne-vyvezennia-do-rosii-komplektuiuchykh-do-radiolokatsiinykh-stantsii#sigProId5303aef426
Our website is protected by DMC Firewall!