name site

gerb ukr

Головна/Наша діяльність/Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 22 лютого 2019

Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 22 лютого 2019

25 сесія 7 скликання Талалаївської районної ради

   21 лютого 2019 року у присутності 20 районних депутатів під головуванням голови районної ради Юрія Дзюбана проведено чергову 25 сесію районної ради сьомого скликання та прийнято відповідні рішення.
Розгляд питань порядку денного розпочався зі звіту голови районної державної адміністрації Анатолія Дупи щодо виконання делегованих повноважень за 2018 рік, який прийнято депутатами до відома. Потім на сесії внесені зміни до рішення дев’ятнадцятої сесії районної ради 7 скликання від 27 грудня 2017 року «Про районний бюджет на 2018 рік», заслухано звіт про виконання районного бюджету за 2018 рік, внесено зміни до рішення двадцять четвертої сесії районної ради 7 скликання від 19 грудня 2018 року «Про районний бюджет на 2019 рік».
    Розглянуто та прийнято одноголосно рішення про призначення на посаду директора комунальної архівної установи «Районний трудовий архів Талалаївської районної ради» Черевик Надію Володимирівну та директора комунальної установи «Талалаївська районна дитячо-юнацька спортивна школа» Талалаївської районної ради Чернігівської області» Михна Сергія Анатолійовича.
Рішенням сесії затверджено План перспективного розвитку Талалаївського району на 2019 - 2021 роки та виконання Програми економічного і соціального розвитку району за підсумками 2018 року.
    В обговоренні цих та інших питань порядку денного активну участь приймали депутати Круподеря Г.М., Матвієнко В.І., Кононіченко Ю.М., Лукаш В.Г. та інші.

  • Опубліковано в Новини
Підписатися на цей канал RSS
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd